fbpx Skip to main content

Na The Witcher keren Sonya Belousova & Giona Ostinelli terug voor One Piece, een te gekke serie gebaseerd op de gelijknamige Manga.

De serie

Meedogenloze moordende piraten heersen over de zeeën, en alleen de sterkste hebben de kans om aanspraak te maken op de mythische schat die bekend staat als ‘One Piece’ die werd achtergelaten door de grootste piraat van allemaal, Gol D. Roger. Jaren na de dood van Roger droomt een jonge jongen met de naam Monkey D. Luffy ervan zijn eigen bemanning groot te brengen, One Piece te vinden en zichzelf uit te roepen tot piratenkoning. Na het eten van een duivelsfruit dat Luffy de kracht geeft om zijn lichaam als rubber te maken, geeft het hem enorme kracht en behendigheid. Wanneer Luffy eindelijk volwassen is, vertrekt hij vanuit Foosha Village in East Blue en begint aan zijn grootse avontuur om de volgende piratenkoning te worden.

De muziek

Voor hun muziek voor The Witcher werden ze overladen met lof, maar toch mochten ze niet verder voor het 2e en 3e seizoen. Nu mogen ze van Netflix weer aan de slag voor een grote serie, en wederom met verve. De serie is een groot succes, en de muziek past er uitstekend bij. Van spannende actie, naar muziek met humor. Nu maar hopen dat ze dit keer wel voor seizoen 2 mogen blijven!

Leave a Reply