fbpx Skip to main content

Breton Vivian is een componist van Engelse en Australische ouders. Tegenwoordig woont en werkt hij in Los Angeles, waar hij als assistent van Brian Tyler hard aan de weg timmert. Samen met Tyler werkte hij al aan Yellowstone en het kritisch gewaardeerde 1883. Voor het komende seizoen van Yellowstone mag hij de score alleen voor zijn rekening nemen, de score voor 1883 schreef hij samen met Tyler, waarvoor ze een Emmy nominatie mogen bijschrijven. Voor Tyler heeft hij verder veel van Tyler’s muziek uitgeschreven voor het orkest, o.a. voor The Fast And The Furious en The Mummy Returns.

Voor 1883 zochten Vivian en Tyler naar een nieuw geluid voor een klassieke western. Hoe hebben ze dit uiteindelijk gevonden?

Score the Podcast

De composer of the week wordt mede mogelijk gemaakt door Score: The Podcast. De enige podcast welke je meeneemt in de studios van Hollywood’s meest gerenommeerde componisten en muzikale verhalenvertellers. Luister naar Score: The Podcast via Apple Podcasts, Spotify of waar je het liefst naar jouw podcasts luistert.

One Comment

Leave a Reply