fbpx Skip to main content

Ozark is een gigantische hit op Netflix. De serie dook vol in het gapende gat dat Breaking Bad achterliet na de verbluffende finale van die serie. Ozark gaat over een accountant die het verkeerde pad op gaat door geld wit te wassen voor een kartel. Marty Byrde begint als sul die zich voor het karretje laat spannen maar wordt langzaam maar zeker de grote man in de wereld van Ozark. De muziek voor Ozark komt van het duo Danny Bensi & Saunder Jurriaans, die er hun grote doorbraak mee beleefde.

Het duo werkt en speelt al meer dan 20 jaar samen muziek en in de afgelopen 8 jaar hebben ze samen al meer dan 100 film en tv scores geschreven. Maar waar kwam de liefde voor filmmuziek vandaan en waar halen ze hun inspiratie vandaan?

Score the Podcast

De composer of the week wordt mede mogelijk gemaakt door Score: The Podcast. De enige podcast welke je meeneemt in de studios van Hollywood’s meest gerenommeerde componisten en muzikale verhalenvertellers. Luister naar Score: The Podcast via Apple Podcasts, Spotify of waar je het liefst naar jouw podcasts luistert.

One Comment

Leave a Reply