fbpx Skip to main content

Mac Quayle is een Amerikaanse componist met een voorliefde voor elektronische muziek. In het verleden heeft hij veel Drum & Bass en EDM geproduceerd, alvorens hij aan de slag ging als componist voor filmmuziek.

Inmiddels heeft hij met veel legendarische regisseurs en tv makers samengewerkt, zoals o.a. Ryan Murphy en Sam Esmail. Voor zijn werk is hij meerdere malen genomineerd voor een Golden Globe en heeft hij Emmy’s gewonnen.

Samen met Sam Esmail werkte Quayle samen aan de hitserie Mr Robot, de grote doorbraak voor Rami Malek die later Freddy Mercury zou vertolken in Bohemian Rhapsody. Hoe die samenwerking tot stand kwam, verteld Quayle in gesprek met de mannen van Score The Podcast.

Score the Podcast

De composer of the week wordt mede mogelijk gemaakt door Score: The Podcast. De enige podcast welke je meeneemt in de studios van Hollywood’s meest gerenommeerde componisten en muzikale verhalenvertellers. Luister naar Score: The Podcast via Apple Podcasts, Spotify of waar je het liefst naar jouw podcasts luistert.

One Comment

Leave a Reply