fbpx Skip to main content

De Mondo Boys is een componisten duo, die muziek hebben geschreven voor projecten van Ridley Scott en Steve Soderbergh. Ze hebben gewerkt met Disney Animation maar ook met nieuwe filmmakers als Barry Jenkins en Amy Seimetz. Hun muziek heeft veel aandacht gekregen in onder meer Rolling Stone magazine.

Mondo Boys’ snelle opkomst in de filmwereld kan deels worden toegeschreven aan hun passie voor verhalen, hun nauwe samenwerking met filmmakers en hun vermogen om zowel tekst-en-zang nummers te schrijven als een memorabele score die bij elke film past.

In gesprek met de mannen van Score The Podcast gaan de mannen in op het gebruik van thema’s in hun scores. Want zo’n thema, of leitmotif, is leuk.. maar hoe vaak laat je die terugkomen in je score?

Score the Podcast

De composer of the week wordt mede mogelijk gemaakt door Score: The Podcast. De enige podcast welke je meeneemt in de studios van Hollywood’s meest gerenommeerde componisten en muzikale verhalenvertellers. Luister naar Score: The Podcast via Apple Podcasts, Spotify of waar je het liefst naar jouw podcasts luistert.

One Comment

Leave a Reply