fbpx Skip to main content

Siddhartha Khosla is een award winnende film en televisie componist, en ook de singer/songwriter/producer van de hoog aangeschreven band Goldspot. Khosla verzorgd momenteel de score voor de Golden Globe & Emmy winnende tv serie This Is Us, en Khosla’s schrijfwerk voor het nummer “We Can Always Come Back To This” leverde hem een nominatie op voor de Best Song For Television categorie van de Guild Of Music Supervisors.

Khosla begon met zijn werk voor tv en film als frontman van Goldspot, een band die ontdekt is op het lokale tv station KCRW. De songs van Goldspot zijn gebruikt in shows als This Is Us, How I Met Your Mother en The OC, waarna de stap naar componist snel gemaakt was voor hem.

In gesprek met de mannen van Score The Podcast verteld Khosla over hoe hij muziek voor een scene schrijft, en dat hij van mening is dat een scene muziek moet verdienen. Teveel muziek in een scene getuigd van weinig vertrouwen in de scene en de show.

Score the Podcast

De composer of the week wordt mede mogelijk gemaakt door Score: The Podcast. De enige podcast welke je meeneemt in de studios van Hollywood’s meest gerenommeerde componisten en muzikale verhalenvertellers. Luister naar Score: The Podcast via Apple Podcasts, Spotify of waar je het liefst naar jouw podcasts luistert.

Leave a Reply