fbpx Skip to main content

Tyler Bates, rockster en film componist. En dat komt ook goed naar voren in zijn muziek! Optredens met Marilyn Manson en als Roseland, en film scores voor Dawn Of The Dead, John Wick, Watchmen en Deadpool 2. Zijn filmscores zijn altijd energiek en vol met gevoel.

Toen James Gunn hem vroeg om de muziek te schrijven voor de Marvel film Guardians of the Galaxy hoefde hij niet lang na te denken. Gunn werkt op een unieke manier met muziek in zijn films, naast dat hij veel rock en pop songs uit de jaren ’70 en ’80 gebruikt, laat hij componisten ook score schrijven vóór dat de film is opgenomen. Iets wat niet veel regisseurs doen. Het helpt de acteurs dan ook enorm bij het opnemen van zo’n grote film om helemaal in hun personage te komen.

Score the Podcast

De composer of the week wordt mede mogelijk gemaakt door Score: The Podcast. De enige podcast welke je meeneemt in de studios van Hollywood’s meest gerenommeerde componisten en muzikale verhalenvertellers. Luister naar Score: The Podcast via Apple Podcasts, Spotify of waar je het liefst naar jouw podcasts luistert.

One Comment

Leave a Reply