fbpx Skip to main content

De Britse Alex Heffes wordt geprezen om zijn zeer melodische en indringende scores. Zijn nieuwe werk voor The Arctic voldoet daar wederom aan!

De documentaire

Stel je voor: een uitgestrekte, wilde en ongerepte plaats, waar zich enkele van ’s werelds grootste wildlife-spektakels afspelen. Het Arctic National Wildlife Refuge, gelegen in de noordoostelijke hoek van Alaska, is de wildste plek die nog over is in Noord-Amerika. Een symbool van wildernis voor de wereld. Niemand heeft het ooit echt gezien. “The Arctic: Our Last Great Wilderness” is het allereerste filmische verslag van dit weinig bekende land waar mensen een wereld kunnen ervaren die onaangetast is door de tijd.

De muziek

Alex Heffes is bekend voor zijn prachtige en melodische scores, waaronder Earth: One Amazing Day, 11.22.63 en The Last King Of Scotland. Voor The Arctic laat Heffes zich weer van zijn allerbeste kant zien en horen. De speelsheid van de jonge dieren, het gevaar van de roofdieren en het overweldigende van de natuur. Het is allemaal terug te horen in de score van Heffes.

Leave a Reply