fbpx Skip to main content

Benjamin Wallfisch kan uit de voeten met oorlog, superhelden en horror. Op The Starling laat hij horen ook drama aan te kunnen.

De film

Na een tragische gebeurtenis zit Lilly in een rouwproces en wordt haar huwelijk zwaar op de proef gesteld. Ze hoopt haar verdriet te verwerken door middel van het tuinieren, maar wordt voortdurend aangevallen door een spreeuw die zich nabij haar huis heeft genesteld. In een poging met de vogel om te gaan went Lilly zich tot de psychiater en dierenarts Larry.

De muziek

Benjamin Wallfisch is bekend van films als Shazam!, It en The Invisible Man. Daarnaast heeft hij veel achter de schermen gewerkt voor Hans Zimmer, voor films als Dunkirk, Interstellar en The Dark Knight trilogie. Al die films hebben een ding gemeen: het zijn mega grote producties met veel bombast. Begrijpelijk dat Wallfisch ook eens een ander kant wilt proberen. Zo is hij uitgekomen bij The Starling, een drama / comedy. Films waarvoor een heel ander soort geluid wordt gevraagd. Wallfisch laat horen ook dit segment perfect aan te kunnen.

Leave a Reply