fbpx Skip to main content

Joseph Trapanese is aan een ongekende opmars in de filmmuziek wereld bezig. Zijn meest recente wapenfeit: het tweede seizoen van het immens populaire The Witcher.

De serie

Geralt of Rivia, een eenzame, gemuteerde monsterjager, worstelt om zijn plaats te vinden in een wereld waar mensen vaak goddelozer blijken te zijn dan beesten. Maar wanneer het lot hem naar een krachtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim brengt, moeten de drie leren om samen het steeds vluchtiger wordende continent te besturen.

De muziek

Het eerste seizoen werd gescored door Sonya Belousova en Giona Ostinelli, maar zij keerden om onbekende redenen niet terug voor seizoen 2. Trapanese heeft eerder bewezen een ‘jack of all trades‘ te zijn. Hij produceerde de scores voor o.a. Daft Punk en schreef zelf de muziek voor meerdere grote Netflix projecten, zoals Project Power. Nu mag hij The Witcher dus van muziek voorzien en hij vervangt Belousova & Ostinelli met verve. Hij maakt de wereld van The Witcher zich moeiteloos eigen en voegt ook meer dan genoeg toe, met zijn ultieme gevoel voor melodie en drama.

Leave a Reply