fbpx Skip to main content

Michael Giacchino kan meer dan componeren, want naast dat hij Werewolf By Night van muziek voorzag regisseerde hij de Marvel Special ook!

De film

Op een donkere en sombere nacht komt een geheime groep van monsterjagers bijeen na de dood van hun leider. In een vreemde en macabere herdenking van het leven van de leider, worden de aanwezigen gedwongen tot een mysterieuze en dodelijke strijd om een krachtig relikwie. Door de jacht zullen ze uiteindelijk oog in oog komen te staan met een gevaarlijk monster.

De muziek

Werewolf By Night is een ‘Marvel Studios Special Presentation’, een nieuw format naast de films en Disney+ series waarin ze bijzondere helden en schurken zullen introduceren. Om te beginnen met Werewolf By Night, onder regie én met muziek van Michael Giacchino. Voor de Special is gekozen voor een heerlijke jaren ’30 horror setting, en dat is ook terug te horen in de score. Wat begint met de typische klanken van Giacchino’s eigen Marvel intro, gaat al snel over naar een compleet ander geluid. Het zet gelijk de toon voor de rest van de Special, en neemt je mee op een heerlijke reis.

Leave a Reply