fbpx Skip to main content

De muziek voor Succession is ongeëvenaard goed, en voor seizoen 3 flikt Nicholas Britell het gewoon weer: dé mix tussen hiphop en klassiek.

De serie

In seizoen 3 van Succession volgen we de familie Roy nadat zoon Kendall zojuist zijn vader er wederom bijgelapt heeft en voor de leeuwen heeft gegooid. Logan Roy gaat om met de gevolgen hiervan terwijl hij het familie bedrijf draaiende moet houden. Ondertussen blijft de relatie tussen de broers en zus Roy er een om van te smullen. Elkaar constant uitdagen, het vuur aan de schenen leggen maar als het er op aankomt er ook voor elkaar zijn. En dat terwijl ze allemaal de macht in het bedrijf willen hebben als Logan ooit eindelijk eens met pensioen gaat.

De muziek

Britell is al vanaf seizoen 1 betrokken bij de serie en weet een ongenadig goede score af te leveren, elk seizoen maar weer. Britell weet een briljante mix tussen hiphop en klassiek op de planken te leggen. De perfecte metafoor voor de oude garde (Logan) en de jonge garde (zijn kinderen). De muziek is even spannend en snijdend als de bijzondere dialogen en plottwists in de serie. Het is Nicholas Britell op zijn allerbest.

Leave a Reply