fbpx Skip to main content

Joseph Shirley treed op de voorgrond en pakt zijn kans met zijn muziek voor het eerste seizoen van The Book Of Boba Fett.

De film

The Book Of Boba Fett is een spin-off van het ongekend populaire The Mandalorian. In The Book of Boba Fett navigeren de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand door de onderwereld van de Melkweg. Ze keren terug naar de woestijn van Tatooine om het gebied te claimen dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat.

De muziek

Hoewel de serie niet altijd het niveau van The Mandalorian haalt, gaat de muziek vrolijk verder waar de andere serie is gebleven. Maar wat wil je ook als de originele componist dit maal met zijn rechterhand de score verzorgd. Ludwig G√∂ransson doet een stap terug en laat het grootste gedeelte aan Joseph Shirley over. Shirley leeft zich vervolgens helemaal uit. Nieuwe thema’s in de stijl van The Mandalorian, het thema van The Mandalorian maar ook het Love Theme van John Williams’ originele Star Wars score. Hij vormt het allemaal tot een naadloos geheel.

Leave a Reply